Heb je altijd al graag willen weten hoe je zelf leuke sieraden kunt ontwerpen en maken, maar wil je graag alleen of met een vriendin komen?

Je bent dan van harte welkom op ons kantoor waar je individueel een workshop kunt volgen. Je krijgt les van een ervaren begeleider die je de belangrijkste technieken uitlegt tijdens deze les.

Wat houdt het in?
Voor aanvang van de workshop kun je alvast inspiratie op doen uit meer dan 6 dikke fotoalbums met meer dan 400 foto’s van diverse sieraden, tevens zijn er ook fysieke inspiratievoorbeelden aanwezig.
Tijdens deze workshop ga je leren om zelf een prachtige sieraad te ontwerpen en maken en die je na afloop natuurlijk mee naar huis kunt nemen. Tijdens deze workshop zal de begeleider je helpen en adviseren met het maken van de ketting en kun je daarnaast ook advies vragen over kleurencombinaties, materialen en de belangrijkste techniek van deze workshop.
Je hebt keuze uit duizenden kralen op ons kantoor, dus bepaal je zelf je keuze van de kralen, ontwerp en budget.

Wat is inbegrepen:
– Prive les & professionele begeleiding
– Gebruik van gereedschap tijdens de workshop
– 1x koffie of thee

Prijs:
Kosten voor het lesgeld zijn 15 euro per persoon per uur, kosten voor materialen zijn niet inbegrepen en komen hier nog bij.
Tijdens deze workshop krijg je 10% korting (geldt niet voor afprijs artikelen!) op alle materialen die je aanschaft.