Azuca is een online sieraden winkel, opgericht in 2015. Wij hebben naast onze online kralenwinkel het internationaal bekende sieradenlabel Federico Jewels. Wij kopen de benodigde materialen rechtstreeks in bij fabrieken over de hele wereld. Hierdoor beschikken wij over de nieuwste trends en kunnen die tegen een scherpe prijs aanbieden.

Wij verkopen uitsluitend nikkelvrije en hypoallergene materialen.
Bijvoorbeeld metaal van Europese kwaliteit of loodvrije keramiek kralen. En hiermee voldoen wij aan de strenge Nederlandse wetgeving.
Verder zijn wij officieel dealer van Swarovski uit Liechtenstein. We hebben een uitgebreide collectie van hun beroemde Swarovski Crystallized Elements.

We zijn geen fysieke winkel, maar op afspraak ben je van harte welkom op ons atelier in Tilburg. Hier kun je, onder het genot van een lekkere kop koffie, heerlijk rondneuzen in onze grote voorraden kralen, bedels, hangers of benodigdheden. Wil je langskomen? Dan graag eerst even bellen of mailen voor een afspraak.

Op veler verzoek organiseren wij ook workshops en privé cursussen. Onder het kopje workshops vind je meer informatie. Heb je speciale wensen of vragen? Bel of mail ons even.

Kantoor/ showroom adres:
Azuca
Zappastraat 4 5012 BS Tilburg
Telefoonnummer: 013 466 2231
GRATIS parkeren voor de deur.

Openingstijden:
Op dit moment werken we uitsluitend op afspraak. Je bent van harte welkom, maar graag eerst even bellen of mailen:
0031-13 466 2231
of mail info@azuca.nl

Handig om te weten:
Het is onmogelijk om onze hele collectie op deze site te tonen. Op ons kantoor vind je een uitgebreide collectie kralen, metalen onderdelen, bedels, draad en vele soorten lederen armbanden. Maar ook sieraden, tassen, sjaals en Eau de Toilette van ons internationale sieradenmerk.

Helaas is het niet mogelijk om te pinnen. Je moet dus contant afrekenen. Maar je kunt wel gratis parkeren voor de deur.