Wil je gezellig met je vriendinnen, familie of kennissen een gezellige workshop sieraden en kleur en stijl advies volgen?

Volg dan dit leuke arrangement!

Wat houdt het in:
Voor aanvang van de workshop kun je alvast inspiratie op doen uit meer dan 6 dikke fotoalbums met meer dan 400 foto’s van diverse sieraden, tevens zijn er ook fysieke inspiratievoorbeelden aanwezig.
Tijdens deze workshop ga je leren om zelf een prachtige ketting te ontwerpen en maken en die je na afloop natuurlijk mee naar huis kunt nemen.
Na een korte uitleg over materiaal, kleurcombinaties en de belangrijkste techniek rijgen, gaat iedereen onder begeleiding aan de slag met haar eigen sieraad.
Tijdens deze workshop zal de begeleider je helpen en adviseren met het maken van de ketting en kun je daarnaast ook advies vragen over kleurencombinaties, materialen en de belangrijkste techniek van deze workshop.
We hebben ruim voldoende aan kralen waaruit je kunt kiezen voor de workshop bestaande uit:
glas, fimo, hout, schelp, keramiekkralen en diverse leuke hangertjes.
Aangezien wij een groot assortiment hebben op onze site zullen we klein gedeelte hiervan gebruiken voor de workshop. (Metalen ornamenten en Swarovski zijn niet inbegrepen tijdens deze workshop maar kunnen wel apart worden aangeschaft indien gewenst.)

Wat is inbegrepen:
– Voldoende professionele begeleiding
– Gebruik van gereedschap tijdens de workshop
– 1 ketting naar keuze (Swarovski en metaal niet inbegrepen, wel apart verkrijgbaar)
– Basismaterialen & keuze uit diverse soorten kralen voor het maken van de ketting

Workshop Jouw Kleur & Stijl:

Voordat je begint met het maken van jouw eigen ketting is het belangrijk om te weten welke kleuren je mooier maken en wat je sieradenstijl is. Er wordt gekeken naar kleurcombinatie en juiste lengte van de ketting. Sonja Vervest van Kleur & schittering geeft de workshop. Zij is imagocoach en expert op het gebied van kleuranalyses, stijl- en make-upadviezen. De adviezen zijn vaak een eyeopener!

Prijs:
Prijs per persoon is 40 euro. U krijgt dan 2 workshops en 1x koffie of thee.

Minimaal aantal deelnemers voor deze workshop is 8 personen. Voor lagere aantallen neem contact met ons op.