Wil je gezellig met je vriendinnen, familie of kennissen een leuke babyshower workshop volgen en genieten van heerlijke verse muffins en een glaasje mousserende wijn?

Volg dan deze leuke workshop!

Wat houdt het in:
Voor aanvang van de workshop kun je alvast inspiratie op doen uit meer dan 6 dikke fotoalbums met meer dan 400 foto’s van diverse sieraden, tevens zijn er ook fysieke inspiratievoorbeelden aanwezig.
Tijdens deze workshop ga je leren om zelf een prachtige babyarmband te ontwerpen en maken en die je na afloop natuurlijk mee naar huis kunt nemen.
Na een korte uitleg over materiaal, kleurcombinaties en de belangrijkste techniek rijgen, gaat iedereen onder begeleiding aan de slag met haar eigen sieraad.
Tijdens deze workshop zal de begeleider je helpen en adviseren met het maken van de armband en kun je daarnaast ook advies vragen over kleurencombinaties, materialen en de belangrijkste techniek van deze workshop.
We hebben ruim voldoende aan kralen waaruit je kunt kiezen voor de workshop bestaande uit:
glas, fimo, hout, schelp, keramiekkralen en diverse leuke hangertjes.
Aangezien wij een groot assortiment hebben op onze site zullen we klein gedeelte hiervan gebruiken voor de workshop. (Metalen ornamenten en Swarovski zijn niet inbegrepen tijdens deze workshop maar kunnen wel apart worden aangeschaft indien gewenst.)

Wat is inbegrepen:
– Voldoende professionele begeleiding
– Gebruik van gereedschap tijdens de workshop
– 1 armband naar keuze (Swarovski en metaal niet inbegrepen, wel apart verkrijgbaar)
– Basismaterialen & keuze uit diverse soorten kralen voor het maken van de armband
– Heerlijke verse huisgemaakte muffins in verschillende smaken met een glaasje lekkere mousserende wijn en uiteraard voor de mama in spe een heerlijke sapje naar keuze.

Prijs:
Kosten zijn 29,95 euro per persoon en per workshop.
De workshop duurt incl. lunch ongeveer 2 uur.

Minimaal aantal deelnemers voor deze workshop is 8 personen. Voor lagere aantallen neem contact met ons op.

De workshop vind plaats op ons kantoor: Zappastraat 4 5012 BS Tilburg. U kunt voor de deur gratis parkeren.